Pensiunea Charisma
   

 

map

(1)

La intrare pe partea dreapta va intampina o fantana arteziana aflata in mijlocul spatiilor verzi.

(2)

Dupa fantana arteziana, tot pe partea dreapta se afla doua foisoare, un loc pentru gratar si un balansoar.

(3)

Imediat dupa cele doua foisoare gasiti parcarea. Dupa cum observati, parcarea nu este situata izolat ci undeva la mijlocul spatiului de agrement. Pe timp de noapte pensiunea este supravegheata in permanenta de un paznic.

(4)

Urmeaza apoi al treilea foisor cu un loc special amenajat pentru gratar si un balansoar.

(5)

Fata in fata cu piscina, pe partea dreapta, inconjurat de un gardulet, se afla locul de joaca pentru copii. Tot in acest areal se afla si un foisor de unde puteti, daca doriti sa supravegheati copii.

(a)

Langa piscina, exista o toaleta pentru a nu fi nevoiti sa va deplasati pana la camere.

(6)

Piscina, principalul loc de atractie pe timpul verii, beneficiaza de umbrele, sezlonguri si masute. Langa psicina mare se afla si o piscina in miniatura care este special construita pentru copii mai mici. Piscina este incalzita cu energie solara. Apa din Cerna este tratata si filtrata corespunzator. Pe timpul verii soarele persista majoritatea timpului, chiar si spre seara.

(7)

Camerele de odihna se afla pe partea stanga in cele trei cladiri. Camere sunt dispuse pe doua nivele. Intrarea in fiecare camere sa face separat direct din exterior. Fiecare camera are terasa exterioara cu mese si scaune. Vizibilitatea spre locul de joaca este foarte buna si de pe terase.

c1

c2

(8)

La numarul 8 se afla casa noastra, a proprietarilor. Locuim in acelasi curte cu dvs. Acest lucru ne permite sa ne implicam direct si continuu in bunul mers al lucrurilor. La parterul casei, imediat pe partea stanga se gaseste receptia. Aici puteti gasi pe timpul verii bauturi racoritoare.

(9)

Chiar la intrare, pe partea stanga se afla Agentia de Turism, Info Herculane Tour. Asa ca, daca santeti in tranzit prin Baile-Herculane, fara o planificare prealabila, nu ezitati sa ne vizitati, daca noi nu mai avem locuri de cazare, Agentia de Turism va poate indruma cu siguranta spre alte pensiuni.

Pentru mai multe fotografii va invitam sa vizitati galeria foto